25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Ismertető/teszt

Lula 3D

A Sexy Empire és az Empire Cums Back utáni újabb Lula játék meglehetősen borzalmasra sikeredett... (18)

Írta: Gerry 12 hozzászólás

A hozzáértő bölcsek szerint egy jó gyerekfilmhez főként kutya és gyermek kell, továbbá egy kellőképpen tündi-bündi történet, helyenként gejzírként felcsapó nyáltömeggel dúsítva. A szintén hozzáértők és persze bölcsek már nem taglalják azt, hogy mi is kell egy jó pornófilmhez, a rendkívül fontos jól koreografált jeleneteteken és a mélyreható színészi játékon kívül, lévén erre tizenegy éves kora körül szinte mindenki rájön. A fentiekből következően az abszolút kasszasikerhez az előbb említett filmek nézőközönsége kell valamint az utóbb említett opusok tartalma, melyek összegyúrásával máris olyan kis 18-as karika keletkezik, hogy a dobozt, melyre azt rásütötték, minden jobb sorra érdemes tinédzser roppant lelkesen fogja megvenni.

Nyolc évvel ezelőtt megjelent egy játék, mely pontosan a fenti mechanizmusokkal operálva kívánta elérni a hőn áhított sikert, és többé-kevésbé el is érte azt. A játék a sokat sejtető Lula - The Sexy Empire névre hallgatott, s egy évvel később folytatása is akadt Wet: The Empire Cums Back fedőnéven. A maga nemében egészen jópofa kis kézzel rajzolt játékot kaptunk, melyről el lehetett mondani, hogy humoros, szórakoztató, és néhol egészen ötletes. Természetesen a programok eladásainak igen jelentékeny hányada volt a felvillanó ciciknek és egyéb testrés(z)eknek köszönhető, azonban ezekkel, avagy éppen ezek ellenére sem voltak túlontúl közönségesek a játékok. Ezek után ahogy az lenni szokott, telt-múlt az idő, s valamely okos bácsi fejéből kipattant az a zseniális gondolat, hogy a sorozat megérett az újításra, s egyben a trilógiává bővítésre is, ennek folyományaként most már angol nyelven is képhez kaptuk a Lula 3D névre hallgató borzalmat.

Ritkán esik meg az ilyen cikkíróféle állatfajtával mint én, hogy már a tesztelésre váró játékipari produktum nevével kapcsolatban is ellenérzései támadnak, azonban a Lula 3D még erre is képes volt, tudniillik a „3D” végződésről rögvest beugrott a Prince of Persia 3D. Igen, az előbb említett program megjelenésekor, mintegy hét éve még bírt némi hírértékkel, hogy egy régi játék újkori inkarnációja mindhárom dimenziót kihasználja virtuálisan, azonban a Lula 3D megjelenésekor már mintha nem '99-et írnánk.

A rendkívül épületes történet szerint Lula megunván, hogy mindig mindenki csak őt nyomja, úgy döntött, hogy jó ex-pornósztárként rendezésre adja a fejét. Itt akár meg is történhetne a hőn áhított happy end, afféle „orrba-szájba amíg csak testnedvük bírta”, azonban – minő tragédia – az egyik forgatás megkezdése előtt három színésznőjét elrabolták. Nosza, Lula felkerekedik hát, hogy nyakára hágjon a bűnténynek, és előkerítse báránykának nem mondható színészeit. A felderítés és a probléma megoldása egy nem túlzottan szofisztikált kalandjáték keretei között zajlik, melyben a szokásosat százszor alulmúló feladatokat kell végrehajtanunk. Számos játéknál fájlaltam már azt, hogy a feladatok a „menj ide, gyakd le azt, hozd el ezt” jegyében fogantak, és hasonlóképpen fájlalom az új Lula „menj ide, rakd be azt, dugd fel amazt” jellegű feladatait is. Kalandozásaink során számos városba eljutunk, így New Orleansba, avagy éppen Las Vegasba is, persze csak azért, hogy tovább keltsük a zavart, és persze tovább gördítsük a történet fonalát, melynek előrehaladásához iszonytatóan primitív párbeszédek egész garmadáján kell átrágnunk magunkat. Nonpluszultra: immáron néha verekedhetünk is a különféle rosszarcú emberekkel, azonban gondolom senkit sem sodrok heveny szívroham közeli állapotba, mikor azt mondom: az akciórészek kvalitása illeszkedik a játék egészéhez, azaz valahol a béka hátsó fertálya alatt található.

Érdemes pár szót ejteni a programban található szexuális tartalom milyenségéről is. Bár az előzetesen kiadott infókból egy orgiákat ipari mennyiségben szállító program képe vázolódott fel, a gyakorlati megvalósítás ennél nagyságrenddel diszkrétebbre sikeredett. Természetesen vannak cicik és puncik, s néhol elővillanó farkak, hovatovább vibrátorok minden mennyiségben, azonban semmi több – amennyiben a fent említettek interakciójára terelődne a szó, úgy a program ezt diszkréten nem mutatja. A legmulatságosabb a helyenként fel-feltűnő, egymásba gabalyodott párok esete, mikor is a hatalmas hangorkánok mellett megfelelő kameraállásban meglepve konstatáltam, hogy a hímnemű egyedek nemhogy a helyzet magaslatán nem állnak, hanem sehogy sem...

Ennyi tömény tinihorror után következhet a borzalmak újabb fejezete, azaz a grafika. Történt ugyanis, hogy a Lula 3D fejlesztőinek éppúgy megtetszett a Prince of Persia 3D, mint nekem, s úgy döntöttek, játékuk grafikája is a mérsékelten dicső elődöt fogja utánozni. Ebből kifolyólag a Lula 3D nemhogy ronda, hanem egyenesen bűn ronda, eltekintve pár helyszíntől és modelltől. Természetesen, a játék dobozán szép nagy rózsaszín keretbe foglalva ékeskedik a „Bouncin’ Boobs Tehcnology” felirat, mely elvileg kedvenc melleink realisztikus mozgását tenné lehetővé, azonban voltaképpen gyakorlatilag nőcinként kettő darab kissé pattogó gumilabdát kapunk, nem többet.

Az audio részről már pár fokkal jobbakat lehet mondani: igaz ugyan, hogy a német verzió sokak által borzalmasnak minősített szinkronhangjai nem lettek sokkal jobbak ékes angolsággal felénekelve sem, azonban a zenei anyag egészen elviselhető, avagy legalábbis nem kergeti őrületbe az embert katasztrofális mivoltával.

Némileg nehéz feladat értékelni a Lula 3D-t, mivel a játék voltaképpen értékelhetetlen. Rendkívül igénytelen, olcsó, közönséges, és vulgáris elemekkel operál, és mindezek mellett - avagy mindezek ellenére – hihetetlenül unalmas, nemcsak hosszútávon, hanem öt perc játékidő után is. Aki netán nem tud mit kezdeni magával, szexuálisan túlfűtött, de önmagán kívül nincs más kéznél, azoknak ajánlom, inkább ruházzanak be egy „Michelle Wild összes” DVD-be, az minden bizonnyal sokkal szórakoztatóbb és értékállóbb. És kielégítőbb is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

25%
grafika
3
hangok
4
játszhatóság
2
hangulat
1
Pozitívumok
  • A játékot tartalmazó DVD kör alakú
Negatívumok
  • Borzalmas grafika
  • Gyenge szinkronhangok
  • Unalmas
  • Primitív
  • Közönséges

További képek

  • Lula 3D
  • Lula 3D
  • Lula 3D
  • Lula 3D
  • Lula 3D
  • Lula 3D
  • Lula 3D
  • Lula 3D
  • Lula 3D
  • Lula 3D

Lula 3D

Platform:

Kiadó: CDV

Forgalmazó: Automex

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

serious sam gold
serious sam gold [298]
Én már egy ideje nézem a rossz pc játékokat, eddigi összes videót láttam a blogon, beleértve azokat is, amire gondoltál, ezek a részek is nagyon jók:-D
Álmos97
Álmos97 [3]
Nézzétek meg: http://rosszpcjatekok.blog.hu/2007/05/27/eddigi_videoim
Cash Money
Cash Money [1]
az elején a telefonszámot hogy kell elkérni a csajtól?
mert nekem sehogy sem jön össze
Evil Prince
Evil Prince [332]
sztem se lett vmi nagy durranás ez a játék.
:-Dpozitívumokhoz az van írva hogy:A játékot tartalmazó DVD kör alakú:-D
ez nagy
MagicMoment
MagicMoment [17778]
mert nem tudod,hogy mi a jó :P :D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (12 db)