25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Star Wars: 1313 - új Csillagok háborújás akció-kalandjáték

Egy fejvadásszal bóklászhatunk a bolygó mélyében, a hírhedt 1313-as szinten.

Írta: Dino 12 hozzászólás

A GameTrailers műsorában történt meg a LucasArtsnál készülő új Csillagok háborúja játék világpremierje. A Star Wars: 1313 egy külső nézetes akció-kalandjáték lesz, amelyben egy fejvadászt irányíthatunk. A helyszín a Coruscant bolygó, annak is a felszín alatt lévő, hírhedt 1313-as szintje. Fegyverek széles választéka áll majd a rendelkezésünkre célpontjaink elfogásához, miközben egy összeesküvés leleplezése is ránk vár majd. Főhősünk ezúttal mellőzi az Erő használatát, normál emberi képességek és eszközök állnak majd a rendelkezésünkre.
A fejlesztésben a többi Lucas cég is segítségére lesz a csapatnak, így az Industrial Light & Magic, a Lucasfilm Animation és a Skywalker Sound munkatársai is közreműködnek a munkálatokban. További információkat egyelőre nem hoztak nyilvánosságra, talán az E3 során kiderül, milyen platformra készül a Star Wars: 1313 és mikorra várható a megjelenése.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Skorpio90
Skorpio90 [5504]
Úgy-úgy! És a fénykard-használat rendszerét hagyják meg/fejlesszék tovább. A kombó-rendszer elég gagyi volt Force Unleashed-ben.
Creativ3Form
Creativ3Form [33857]
Jedi Knight 4? Hm...:-D
GustyX
GustyX [7048]
Hmm....
Reméljük PC-re is kihozzák.

A következő játék pedig a JK4 legyen!
kopé
kopé [38449]
Jogos a felvetés. :)
Csak kihoznak belőle apait-anyait... :)
Creativ3Form
Creativ3Form [33857]
Bár az álmom Star Wars játékok terén, még mindig egy Kotor stílusú, új Jedis RPG (ha már a TOR-ot adták oda, mint Kotor 3), de ez is jól hangzik.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (12 db)