25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Romantikus valóságshow-t forgatunk a The Crush House-ban!

1999-ben ez volt a legmenőbb valóságshow, amelynek most Te leszel a producere. Felnőttél a feladathoz?

Írta: GeryG

Érdekes játékot jelentett be a Devolver Digital. A Nerial stúdiónál egy amolyan menedzser-tycoon-stratégia akármi készül, amely a The Crush House címet kapta. Hogy miről van szó? Nos, valóságshow-t kell benne forgatnunk.

1999-ben a legmenőbb valóságshow-nak a The Crush House számított – legalábbis a játék világában. Ennek a show-nak a produceri székébe pottyanunk majd a játékban, a kihívás pedig nem lesz kicsi. Rajtunk áll vagy bukik a show további sikere, illetve leginkább azon, hogy mennyire tudjuk a nézők igényeit kiszolgálni a show-ban zajló eseményekkel.

Lesnünk kell a malibui luxusvilla lakóinak minden mozdulatát, ott kell lennünk az összes feszült pillanatban, el kell kapnunk az összes izgalmas történést. Nekünk kell kiválasztanunk minden évad aktuális szereplőit, a lehető legváltozatosabb és legellentmondásosabb személyiségeket zárva össze. Úgy kell megterveznünk a műsorokat, hogy az az elvált apukáktól kezdve a sznob kritikusokig mindenkinek kielégítse az igényeit.

Ha jól tervezünk, magas nézettséget érünk el, a magas nézettség pedig sok bevételt is jelent. Ebből aztán a következő évadot még őrültebbre tervezhetjük és így tovább. A The Crush House az első képek és trailer alapján egy bugyuta életszimulátornak tűnhet, de ha a fenti ígéreteket sikerül valóra váltania a készítőknek, akkor egy egészen érdekes játék is kerekedhet belőle. A játék kizárólag PC-re készül, de azt még nem tudni, hogy mikor jelenhet meg.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • The Crush House
  • The Crush House
  • The Crush House
  • The Crush House
  • The Crush House
  • The Crush House
  • The Crush House
  • The Crush House
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!