25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

BioWare - LucasArts - új játékon dolgoznak

Készül a Kotor MMO?

Írta: Retee 10 hozzászólás

Nemrégiben derült ki, hogy BioWare-t felvásárolta az Electronic Arts, így számíthattunk arra, hogy a srácok hamarosan új projektet jelentenek be. Nos ez ma meg is történt, igaz a bejelentés egyelőre nem tartalmaz konkrét neveket... A LucasArts és a BioWare mindenesetre megállapodást kötöttek egy új játék elkészítésére, és "Lucasék" egyből meg is dicsérték a nemrég felvásárolt céget, hogy pontosan ilyen partnerre van szükségük, hiszen a BW az a csapat, akik képesek a technológiai fejlődést és kiemelkedő játékélményt együttesen biztosítani. Részleteket azonban egyelőre nem árultak el, így pedig feléledt a régi pletyka, hogy készül a Kinghts of the Old Republic MMO. Hamarosan kiderül.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Indigo
Indigo [1282]
MMO-k világában nem vagyok otthon, egyáltalán nem is érdekelnek. Inkább válsztok egy tartalmas single játékot, minthogy fölöslegesen időt öljek ezekbe a repetitív, időrabló (és pénzrabló) játékokba.
Indigo
Indigo [1282]
Teljesen igazad van. Az "együgyű idiótát" persze nem sértésnek szántam a casual játékosok felé, nem gondolom, hogy azok lennének (sőt, talán azzal az évi 8-10 játékkal, amiket végigjátszok, én sem számítok "hardcore gamer"-nek...) Viszont nem tetszik az a trend, amit EA szokott művelni a felvásárolt cégek egyébként remek játékaival...
Gerry
Gerry [8081]
A "casual gamer" nem az együgyü idióta szinonímája;)
Másrészt pedig egy MMORPG-t neccesen lehet leegyszerűsíteni-bár az persze tény, hogy bár az MMO-k piaca szépen jövedelmez, a játékosbázis nem fejlődik kellőképpen. A casual gamer-et bevezetni ebbe a világba pedig több mint kétséges, sőt egyelőre megoldhatatlan feladatnak tűnik.
(Azért persze zárójelben megjegyezném, hogy én sem nagyon vágyom egy MMO-ra...legyen egy tisztességes 3. rész, és punktum:) )
Szekuj
Szekuj [311]
detto...inkabb KotOR 3 mint MMO, de ha az MMO-t meg tunak csinalni profira akkor lesoporhetne a WoW-t a csucsrol;-)
Indigo
Indigo [1282]
Vagy KotOR 3, mint MMO? Pfejjj.... :-X EA-tól kitelik, hogy egy sikeres, jól csengő cím vonzerejét felhasználva valami trendi, együgyű idióták számára is játszható szarjátékkal örvendeztesse meg a nagyközönséget... Volt már erre példa...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (10 db)