25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

I. Az új rend

Brezsnyev | 2007.08.20. 14:51 | kategória: starcraft

2229 november 22 megalakult az Egyesült Erők Ligája a megbukott ENSZ helyett.A új hatalom a bolygó népességének kis híján 93 százalékát tudta irányítása alatt (csupán pár vad dél-afrikai ország tagadta meg a belépést).Az EEL a \"fridzsider-szocializmus\" elvét követte, bár sokszor radikális eszközökhöz is folyamodott, ha a társadalmi béke fenttartása volt a cél.Fennállása 80 éve alatt a hatalom azt tűzte ki célul, hogy eltűntesse a földi országok és népek közti különbségeket. Sok régi vallást betiltottak és az angolt tették meg a bolygó egyetlen hivatalos nyelvének.
Az őrületet csak tetézte, hogy az EEL megrögzötten hitt az ember \"isteni\" száramzásában. Ez a dogma a kibernetika és a génmanipuláció azonnali betiltását , valamint az alanyok likvidálását jövendölte meg. Keményvonalas tudósok nem átallottak azt feltételezni, hogy ezen beavatkozások okán az emberiség visszafejlődött.

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.