25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Két új traileren a CoD-verőnek kikiáltott Gray Zone Warfare

Az első trailer a Lamang Demokratikus Köztársaság néhány vidékét mutatja meg, a második a Skalla motort.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Tavaly ősszel jelentette be a Madfinger stúdió, hogy új játékon dolgoznak, amelyet nem sokkal később már előszeretettel neveztek Call of Duty vagy Escape from Tarkov verő játéknak. Hogy képes lehet-e ilyen „magasságokba” emelkedni a Gray Zone Warfare, az egyelőre erősen kérdéses, hiszen nem is olyan régen (tegnapelőtt…) már volt egy játék, ami a semmiből jött, leígérte a csillagokat is az égről, aztán a pokol legmélyebb bugyraiban végezte...

Mindenesetre a Gray Zone Warfare fejlesztése lassan, de biztosan haladni látszik előre. A készítők tegnap egy új videót is közzétettek, amely leginkább az akciónak helyszínt adó Lamang Demokratikus Köztársaság különböző helyszíneit, vidékeit mutatja be. Ennek megfelelően túl sok pörgésre ne számítsunk, viszont a látvány így is elég ígéretes. Láthatunk trópusi dzsungelt, vidéki települést, szépséges lagúnát és persze katonai bázist is.

A Gray Zone Warfare alatt a Skalla motor dolgozik, amely a második trailert kapta. Őserdő nem nézett ki ilyen jól kb. a Crysis óta. A motor a fizikáért is felel, amely olyan részletekre is kiterjed, mint a helikopterek által keltett szél. Természetesen a környezet és a növényzet reagál a jelenlétünkre, bár a folyón átkelős jelenet azért egy pici vérszegénynek érződik.

A Gray Zone Warfare egyelőre ígéretesen fest, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy hová fut majd ki a projekt. Ez lesz a következő nagy lufi, ami kidurranásra vár vagy esetleg tényleg egy új sikerjáték van születőben? Elvileg még idén kiderül.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Gray Zone Warfare

Platform:

Fejlesztő: Madfinger

Kiadó: Madfinger

Megjelenés: 2024. április 30. (korai hozzáférés)

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

subject17
subject17 [6526]
Ha valamit egyszerre kiáltanak ki cod és Tarkov verőnek is, akkor az egyik tábornak valószínűleg abszolút fingja nincs, miről beszél. :)

Maximum az MW2 azóta teljesen magára hagyott dmz módjának van bármi köze ehhez a műfajhoz, de az is a cod maga kis árkád stílusában történt.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)