25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Szabadidő

Májusban ismét Budapest Comic Con

Idén ráadásul négy rendezvény kerül egyszerre megrendezésre.

Írta: Onimushaman

Májusban ismét Budapest Comic Con

A videojátékosok jelentős része geek is egyben, így nagy öröm, hogy idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagyszabású Budapest Comic Con kishazánkban, ahol most is világsztárok idelátogatása színesítik az eseményt. Bő egy hónap múlva, május 18-19-én a Hungexpo területén várja az érdeklődőket a rendezvény, több mint 100 tematikus programmal.

Ezek közül most is kiemelt figyelmet szenteltek a Hall of Fame-re, ahol a filmsztároké a főszerep. Alexander Ludwig, Deep Roy, Erick Avari, Eric Roberts, Graham McTavish (Hobbit, Preacher) és további meglepetésvendégek társaságát élvezhetjük, akik kérdésekre is válaszolnak a fotózkodás és dedikálás mellett. Külföldi és magyar képregényalkotók és -kiadók is várják az érdeklődőket, egy hatalmas területen pedig a cosplayé lesz a főszerep. Láthatunk majd hiteles relikviákat is (például a Csillagkapu tárcsázóját), de a legkisebbek se maradnak ki a jóból a nekik szánt programoknak köszönhetően (arcfestés, Minecraft, kézműves foglalkozások, legózás stb.).

Most is lehet majd költeni, hiszen rengeteg művész árulja majd egyedi portékáját az erre kijelölt térben. Nincs Comic Con videojáték nélkül, így minden hasonló hazai rendezvény sztárja, az örökzöld Just Dance és a közös táncikálás lehetősége is adott, további retro és VR játéklehetőségekkel. VIP részleg is helyet kapott, ha extra igényeink lennének, ezekről további infót a rendezvény oldalán olvashatsz. Visszatérő elem a Star Wars, ez most is minden mennyiségben megtalálható lesz a Comic Conon.

Jegyünkkel pedig nem is egy, hanem még további három rendezvényre is bekukkanthatunk. Ilyen a már ismert OGEX mellett a Board Game Expo (az első ízben megrendezett magyar társasjáték-kiállítás), valamint a KoreaON, amely a koreai kultúra sokszínűségét hivatott bemutatni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Onimushaman
Minden játék barátja, trófeaherceg. A vidékimanek védőszentje. Ugyanolyan senki, mint bárki.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!